Gemeenteberichten


Gemeenteberaad 16 januari 2024

– 6 puntenplan (in praatpapier gemeenteberaad juni 2023)
– Impressie gemeenteberaad – juni 2023
– Impressie gemeenteberaad – januari 2024

Terugblik kerkendag 14 oktober 2023

Een kijkje bij de buren.

Voor 14 oktober waren we uitgenodigd door de protestantse gemeente Hoogezand-Sappemeer voor de kerkendag 2023 binnen de Ring Groningen.
We werden verwelkomd in de ontmoetingskerk in Sappemeer met koffie en koek/cake en na het welkomstwoord door de preses kregen we een prachtig overzicht van wat er in de gemeente valt te beleven

Lees hier het hele verslag

 

Programmafolder (Boven)aardse streken

“De kerkenraad heeft me gevraagd of ik in het laatste seizoen dat ik als predikant aan Damsterboord verbonden ben, nog iets speciaals in de gemeente zou willen doen of organiseren. Dat is een mooie vraag waarover ik heb nagedacht. En het antwoord is dat ik graag dat wat me motiveert en in beweging brengt, wil delen in een programma voor gemeenteleden en wie maar belangstelling heeft.”

Vier “streken”, vier uitnodigingen! programmafolder (Boven)aardse streken

 

Terugblik op de gezamenlijke ontdekkingstocht van Damsterboord en Overstag van 1 oktober 2023

Op zondag 1 oktober was Damsterboord te gast bij Samen ontdekken. Een uurtje later beginnen dan ze normaal gewend zijn, was voor de Damsterboorders geen probleem. Al gauw was het een drukte van belang en werd er volop bijgepraat onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade met wat lekkers. Arie-Pieter verwelkomde ons en had als opwarmertje eerst een aantal stellingen waarbij je vóór of tegen moest kiezen. Daarna konden we aan de slag bij de verschillende activiteiten. Deze keer was het thema “samen op reis”. Hierbij stond het verhaal van Paulus en Silas centraal.

Terugblik op de gezamenlijke ontdekkingstocht van Damsterboord en Overstag op 1 oktober 2023