Nieuwsberichten
alle nieuws op één plek

Gemeenteberichten’ zijn berichten die voor een korte periode op de site staan en van algemeen belang zijn voor alle gemeenteleden.

De ‘Vergaderverslagen’ zijn de verslagen van de kerkenraad en de werkgroepen; hier staat steeds de nieuwste bovenaan. Deze verslagen worden ook geplaatst in ons kerkblad Rotonde en in Kerk in Stad, het informatie- en opinieblad van de Protestantse Gemeente Groningen.

‘Terugblik activiteiten’ spreekt voor zich: dit zijn de verslagen van speciale kerkdiensten en van activiteiten in de wijk waar vrijwilligers van Damsterboord bij betrokken zijn geweest en aan mee gewerkt hebben. Ook hier staat het meeste recente verslag bovenaan. Van de foto’s van deze activiteiten zullen bijbehorende fotoalbums op deze site geplaatst worden.

De ‘Nieuwsbrief’ wordt geschreven door ds. Jan Wilts. Niet op vaste tijdstippen, maar door het jaar heen als aankondiging voor een activiteit, een workshop, een cursus of als uitnodiging voor speciale diensten of bijeenkomsten.
Op de homepage van deze website, onder Laatste Nieuws, wordt steeds de volgende aangekondigd. De leden van de gemeente ontvangen de nieuwsbrief ook per mail.

De verslagen van de vergaderingen blijven een half jaar op de site staan, de activiteiten en de nieuwsbrieven – die u kunt downloaden van de site – blijven gemiddeld een jaar op de site staan.