Selecteer een pagina

Kerkdiensten

Met uitzondering van de eerste zondag van de maand vinden onze kerkdiensten plaats om 10:00 uur in de Stefanuskerk in Noorddijk.

De eerste zondag van de maand is de dienst in de Emmaüskerk in Lewenborg, om 9:30 uur.
Dat is dan een oecumenische dienst die gezamenlijk met de Walfriedgemeenschap wordt voorbereid en waarbij wisselend een Rooms-Katholieke of protestantse voorganger de dienst leidt.

In de zomer is er een wisselend rooster met gastdiensten. Dan is er om en om een dienst onder verantwoordelijkheid van Damsterboord (om 10:00 uur in de Stefanuskerk) en van de Walfriedgemeenschap (11:15 uur in de Emmaüskerk in Lewenborg)

Het Avondmaal wordt maandelijks gevierd, iedereen wordt uitgenodigd om hier aan deel te nemen, oud of jong, lid van een kerkgenootschap of niet, iedereen is welkom.

Elke zondag is er kindernevendienst. Ook hier gaat het over geloof en leven meestal met een bijpassende activiteit of in de vorm van een project. Voor de allerkleinsten is er oppas.

Wilt u meeluisteren met een kerkdienst of deze beluisteren via Internet, ga dan naar de kerkomroep Groningen PKN Stefanuskerk

Heeft u geen vervoer naar de kerk en wilt u opgehaald worden, kijk dan in het menu hiernaast bij Autovervoer met wie u contact op kunt nemen.