Trouwen

De Stefanuskerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen.

De pittoreske kerk is gelegen in het eeuwenoude dorpje Noorddijk, aan de oostrand van de stad Groningen. Een prachtige omgeving die zich goed leent voor mooie foto’s en een onvergetelijke dag.

 

 

Wilt u uw huwelijksbevestiging in de Stefanuskerk combineren met een koffietafel, lunch, diner of buffet dan kan dit uitstekend in het naastgelegen Kerkenheem.
Deze in 2013 volledig gerenoveerde boerderij wordt als pastorie en multifunctionele ruimte door de gemeente Damsterboord gebruikt en eveneens verhuurd voor bijeenkomsten.

Wie een huwelijk of een relatie in de kerk wil laten bevestigen en vieren – met iemand van een verschillend of hetzelfde geslacht – is bij Damsterboord welkom.
Deze vieringen kunnen deel uit maken van de zondagse eredienst, maar veel vaker zijn ze op een doordeweekse dag. Samen met de predikant wordt de viering voorbereid.

Wilt u uw huwelijksdag voortzetten op een mooie feestlocatie, dan is de op 500 meter afstand gelegen feest- en vergaderlocatie Rietland bij uitstek geschikt, eveneens midden in het natuurgebied Kardinge. Kijk voor de mogelijkheden op www.rietland.net

In de Stefanuskerk kunt u beschikken over de volgende faciliteiten:
– Zitplaatsen: 150 personen
– Huur van het orgel mogelijk, indien gewenst bespeeld door Gerard van Reenen, de vaste organist van de kerk
– Muziek/cd

De kerk is vrijblijvend te bezichtigen voordat u een definitief besluit neemt.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voor meer informatie over trouwen in de Stefanuskerk en de verhuur van de locaties:
Reinder de Jager, koster@damsterboord.nl of 06-50589117

Ga voor de actuele verhuurprijzen naar Verhuur.