Verhuur

Het gebruik van Kerkenheem voor verjaardagen, partijen, condoleances, repetities, retraites, concerten, cursussen, vergaderingen en congressen behoort allemaal tot de mogelijkheden. In overleg is het gebruik van de naastgelegen Stefanuskerk te bespreken. Kerkenheem beschikt in het totaal over 5 gescheiden ruimtes van verschillend formaat. De grote zaal heeft een bezettingsmogelijkheid van maximaal 60 personen. Deze zaal wordt met een glaswand gescheiden van een ruimte geschikt voor 25 personen. Daarnaast zijn er nog ruimtes voor respectievelijk 20, 10 en 8 personen. Daarmee is het geheel uitstekend geschikt voor bijeenkomsten waarbij parallelsessies zijn gewenst.
WIFI, losse beamerprojectie en een flipover zijn aanwezig. Tevens is er een piano.

Lunches en het gebruiken van het diner kan middels zelfverzorging. Er zijn een aantal cateraars in de buurt die de weg naar Kerkenheem goed weten te vinden. Het gebouw beschikt over een pantry die het serveren van koffie en thee en het voorbereiden van eenvoudige maaltijden kan ondersteunen. De pantry is voorzien van een tweepits inductiekookplaat, een vaatwasser, warm en koud stromend water, een waterkoker en een koffiezetter voor professioneel gebruik.
Kerkenheem staat op een prachtige locatie aan de rand van de stad, nabij het natuurgebied Kardinge, en is een goed vertrekpunt voor korte of langere wandelingen, puzzeltochten of studiemomenten. Het Bevrijdingsbos ligt vlak achter Kerkenheem.

Let op: de coronabeperkingen zijn opgeheven, er zijn nog wel aangepaste protocollen van kracht bij de verhuur van de Stefanuskerk en de verhuur en gebruik van Kerkenheem.  Neem voor vragen over de beperkingen van verhuur van Kerkenheem contact op met de koster Reinder de Jager, koster@damsterboord.nl of 06-50589117

Prijzen 2022
Voor de huur van de gebouwen geldt een tarief per dagdeel of per meerdere dagdelen. De dagdelen voor het gebruik van kerk en Kerkenheem zijn als volgt:
Ochtend:  van 07.30 – 12.00 uur
Middag:    van 12.30 – 17.00 uur
Avond:      van 18.00 – 22.30 uur
Een deel van een dagdeel wordt gelijkgesteld aan een dagdeel. Voorbeeld: iemand huurt de grote zaal van Kerkenheem vanaf 15.00 uur tot 20.30 uur, dan wordt dit gezien als 2 dagdelen achtereen.

De huurder laat de ruimte opgeruimd achter. Dit gebeurt binnen de huurtijd. Om 22.30 uur vertrekken de laatste huurders. De beheerder of koster sluit om 23.00 uur af.

Stefanuskerk

Kerkzaalhuur: € 300 per dagdeel, 2 dagdelen achtereen € 450
Voor oefendoeleinden o.i.d. per dagdeel € 125 met verwarming, € 75 zonder.
Huur gebruik orgel, € 40
Gebruik orgel, inclusief de diensten van Gerard van Reenen, de organist van de Stefanuskerk, € 100,–

Kerkenheem

Grote zaal: €125 per dagdeel, 2 dagdelen achtereen €187,50
Kleine zaaltjes: € 50 per dagdeel, 2 dagdelen achtereen € 75
Hele gebouw: €200 per dagdeel, 2 dagdelen achtereen €300
Voor catering, ook voor koffie en theezetten, moet iedereen zelf zorgen.
Eindtijd in geval van huur in de avonduren 22.30 uur, waardoor om 23.00 uur afsluiting van het gebouw effectief kan zijn i.v.m. potentiële overlast voor de bewoners.

N.B. Bij gelijktijdige huur van Stefanuskerk en Kerkenheem is er een korting van 20% op de huurprijs van Kerkenheem.

Adres
Kerkenheem en Stefanuskerk
Noorddijkerweg 12/16,
9734 AT Groningen.

Informatie/contact
Koster: Reinder de Jager
emailadres: koster@damsterboord.nl en 06-50589117