Verhuur

Het gebruik van Kerkenheem voor verjaardagen, partijen, condoleances, repetities, retraites, concerten, cursussen, vergaderingen en congressen behoort allemaal tot de mogelijkheden. In overleg is het gebruik van de naastgelegen Stefanuskerk te bespreken. Kerkenheem beschikt in het totaal over 5 gescheiden ruimtes van verschillend formaat. De grote zaal heeft een bezettingsmogelijkheid van maximaal 60 personen. Deze zaal wordt met een glaswand gescheiden van een ruimte geschikt voor 25 personen. Daarnaast zijn er nog ruimtes voor respectievelijk 20, 10 en 8 personen. Daarmee is het geheel uitstekend geschikt voor bijeenkomsten waarbij parallelsessies zijn gewenst.
WIFI, losse beamerprojectie en een flipover zijn aanwezig. Tevens is er een piano.

Lunches en het gebruiken van het diner kan middels zelfverzorging. Er zijn een aantal cateraars in de buurt die de weg naar Kerkenheem goed weten te vinden. Het gebouw beschikt over een pantry die het serveren van koffie en thee en het voorbereiden van eenvoudige maaltijden kan ondersteunen. De pantry is voorzien van een tweepits inductiekookplaat, een vaatwasser, warm en koud stromend water, een waterkoker en een koffiezetter voor professioneel gebruik.
Kerkenheem staat op een prachtige locatie aan de rand van de stad, nabij het natuurgebied Kardinge, en is een goed vertrekpunt voor korte of langere wandelingen, puzzeltochten of studiemomenten. Het Bevrijdingsbos ligt vlak achter Kerkenheem.

prijslijst verhuur Stefanuskerk en Kerkenheem per 1 februari 2024

huurreglement Damsterboord per 1 januari 2023

Adres
Kerkenheem en Stefanuskerk
Noorddijkerweg 12/16,
9734 AT Groningen.

Informatie/contact
Koster: Reinder de Jager
emailadres: koster@damsterboord.nl en 06-50589117