Pioniersplek Overstag

Overstag: waar staan we nu, één jaar na de officiële start?

Aan het einde van het eerste jaar na de officiële start van Overstag als pioniersplek komt er een tijd van terugblikken: welke weg hebben we afgelegd?

Allereerst is de samenstelling van ons pioniersteam dit jaar flink veranderd. Met de officiële start van Overstag is Arie-Pieter Schep op 1 januari 2021 als betaalde pionier onderdeel geworden van ons team. Kort daarvoor had Judith Koopman al haar intrede gedaan, als vervanging van Mark de Jager. Hij was de initiatiefnemer en na twee jaar de kar getrokken te hebben is hij predikant geworden in Dwingeloo.
En daarbij werd Roelof Jonker ernstig ziek, hij overleed in april. Zijn inbreng in het team missen we nog steeds. Verder heeft Jolanda Boekhout aangegeven haar betrokkenheid op een andere manier vorm te willen geven. Kortom, we hebben met veel veranderingen te maken gehad.
Momenteel zijn er twee vacatures in het pioniersteam die we graag weer ingevuld zouden zien. We hebben afgelopen jaar de tijd nodig gehad om elkaar beter te leren kennen, daarbij werden we extra uitgedaagd door corona. Inmiddels kunnen we zeggen dat we een hecht team hebben waarin ieder zijn/haar eigen rol heeft.
Lees hier verder

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van Overstag? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief: https://overstag-lewenborg.nl/nieuwsbrief/
Of ga naar de website: https://overstag-lewenborg.nl/