Selecteer een pagina

Projecten

In de loop van elk jaar staan er steeds een aantal projecten op het programma.
De  kindernevendienst van Damsterboord trekt daarbij samen op met die van de Walfriedgemeenschap.
In de veertigdagentijd in de aanloop naar Pasen en in de adventsperiode op weg naar Kerst wordt er altijd een gezamenlijk project gekozen dat in die weken centraal staat.

Als er bijzondere diensten zijn, zoals bijvoorbeeld een doopdienst of de oogstdienst wordt daar ook vanuit de kindernevendienst speciale aandacht aan besteed.

Op weg naar Pasen met de kindernevendienst:

Op 1 maart 2020 begin de 40-dagentijd. Met de kinderen van de kindernevendienst gaan we elke week tot Pasen aan de gang met het project ‘ Een teken van leven’ van Kind op Zondag. Hierbij hoort een heel groot boek, dat we elke week vanuit de kerk meenemen naar de kindernevendienstruimte en waar we dan uit gaan werken.

We horen verhalen over Mozes die laten zien dat God mensen bevrijdt, zelfs uit de donkerste nacht. Natuurlijk gaan we ook nadenken over hoe we zelf tekens van leven kunnen ontvangen en kunnen doorgeven aan elkaar.

Laatste nieuws: Helaas kunnen de kindernevendiensten tot na Pasen niet doorgaan. Kinderen van wie adresgegevens bekend zijn krijgen informatie over het veertigdagenproject toegestuurd om thuis mee aan de slag te gaan.

Heb je nog niets ontvangen, maar wil je dat wel, stuur dan een mailtje naar janwilts@damsterboord.nl