bloemenzaden --  oproep

als u bloemen heeft op uw balkon of in uw tuin, wilt u dan in de zomer of de herfst een envelopje zaad “oogsten” en meenemen naar de oogstdienst van 22 september (of op een ander tijdstip brengen). We gaan er iets mee doen, zaaien natuurlijk, maar over het hoe en wat hoort u later meer …..

werkgroep eredienst

 

De Prokkel, dat is een begrip in Lewenborg. Een week lang lopen mensen met een verstandelijke beperking stage bij verschillende bedrijven organisaties in en rond Lewenborg. Ze sluiten dat af met het Prokkelfeest op donderdag 6 juni in Het Dok.
Als kerkelijk gemeente doen we al een aantal jaren mee, zowel met het organiseren van de  Prokkelweek, als met het vieren van een heuse Prokkelkerkdienst. In verband met het Pinksterfeest is de Prokkelkerkdienst dit jaar pas een week na de Prokkel. Maar niet minder Prokkel. Het orkest van mensen met een verstandelijke beperking en zonder, repeteert al weer. 
Zondag 16 juni, 10.00 uur Stefanuskerk, Noorddijkerweg 16, Noorddijk.

Meer informatie in nieuwsbrief 76: link naar nieuwsbrief 76

Pinksteren in de Maartenskerk in Middelbert, dat is de gave van Gods Geest vieren met de rijkdom van het orgel en de menselijk stem. Organist, cantor en andere musici begeleiden ons door een muzikale dienst.
Zondag 9 juni, 10.00 uur, Maartenskerk Middelberterweg 13, Middelbert.

Meer info in nieuwsbrief 76: link naar nieuwsbrief 76

Zaterdagmiddag 18 mei jl. was ons tweejaarlijks kerkenraadsuitje. In het kerkje van Engelbert begonnen we de dag met koffie en thee en zelfgebakken rabarbertaart.

 

Samen met de kindernevendienstleiding was op zondag 18 mei een prachtige speciale “kinderdienst “ voorbereid.

Een dienst waarbij alles anders dan anders ging.

Als Bijbelverhaal was gekozen voor de “verloren zoon”. 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com