Nog een paar zondagen en het schooljaar is weer voorbij. Eerst even klaar met leren, vroeg op de fiets, en een welverdiende vakantie.

We kijken terug op een mooi jaar, wat betreft de kindernevendienst. Een mooi project voor Roemenië, een mooi adventproject en een mooie familiedienst met de kerst. Ook een leuk paasproject met mooie verhalen van mensen uit de kerk.  

16 juli is de laatste zondag voor de vakantie met een gewone kindernevendienst, daarna in de vakantie kofferdiensten; met andere woorden je kunt een boekje, spelletje pakken uit de koffer die achter in de kerk staat. 

Op 9 juli is gemeentezondag en ook de overstapdienst. Een aantal kinderen heeft onderstaande uitnodiging ontvangen: 

Overstapdienst: van kindernevendienst naar kerkdienst

Hallo

Op zondag 9 juli 2017 is er een gemeentezondag & overstapdienst. Deze dienst wordt gehouden in de Stefanuskerk in Noorddijk en begint om 10.00 uur.

Graag willen we dan kinderen uit groep 8 die overstappen van de kindernevendienst naar de kerkdienst in het zonnetje zetten. 

We maken er een bijzondere dienst van en zorgen voor een mooie herinnering en presentje. 

Wil jij daarbij aanwezig zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten (uiterlijk vrijdag 23 juni).

We hopen dat je komt!

Groeten,

Dus: overstapdienst, maar ook gemeentezondag. Alle kinderen zijn van harte welkom. We gaan met elkaar nadenken over de natuur, de bomen, een spel doen, en lekker eten.  Dat gaat heel leuk worden. 

Tot 9 juli, en alvast een goede zomerperiode, rust maar lekker uit!

 

Jacoline, Joke, Margreeth, Marjon, Petra

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com