Het lijkt ons leuk om na de zomer ook te starten met een activiteit voor die jongeren die net naar de middelbare school gaan of al een jaartje meedraaien. Het idee is om 3 keer in het jaar met elkaar te koken, samen te eten en met elkaar te praten. Hoe is het op zo’n grote school, wat is lastig, mis je je oude vrienden, wat gebeurd er allemaal in de wereld, waar ben e mee bezig?

Koken en eten bij een van de ouders thuis. Iedereen krijgt een uitnodiging thuis gestuurd in september. Maar als je als ouder dit leest en denkt: dat lijkt me leuk kun je je ook alvast opgeven bij ondergetekende.

 

Groet, Jan Wilts en Joke Smit 

Nog een paar zondagen en het schooljaar is weer voorbij. Eerst even klaar met leren, vroeg op de fiets, en een welverdiende vakantie.

We kijken terug op een mooi jaar, wat betreft de kindernevendienst. Een mooi project voor Roemenië, een mooi adventproject en een mooie familiedienst met de kerst. Ook een leuk paasproject met mooie verhalen van mensen uit de kerk.  

16 juli is de laatste zondag voor de vakantie met een gewone kindernevendienst, daarna in de vakantie kofferdiensten; met andere woorden je kunt een boekje, spelletje pakken uit de koffer die achter in de kerk staat. 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com